По-русски
чилер Clint

чилери, фанкойли, руфтопи,
компресорно-конденсаторні блоки
Відділ продажу: +38 (097) 610-15-15
e-mail:   clint@chiller.com.ua

Ціни і наявність - за запитом.


ТОВ "СКС"
03115, Україна, м. Київ,
бульвар Вернадського 5/19, оф. 18.
(метро Святошин або Житомирська,
біля пам'ятника Вернадському)
Схема проїзду

Доставка по всій Україні.


Clint MR 1500 - 2500.
Окремі гідравлічні модулі з насосною групою.


1500 л і 2500 л

Clint MR 1500 - 2500

Опис.

Окремі гідравлічні модулі з насосною групою серії MR 1500 - 2500 призначені для вирішення технічних завдань з теплової інерційності систем кондиціонування. Встановлений у модулі накопичувальний (інерційний) бак для охолодженої води дозволяє скоротити кількість робочих циклів компресорів. За рахунок цього збільшуються ресурс агрегату, продуктивність системи і можливість застосування агрегатів з зниженою продуктивністю, що дозволяє системі працювати при температурах, відмінних від розрахункових. Баки виконані зі сплаву Peraluman обсягами 1500 і 2500 літрів. Поставляються у версіях (як аксесуар) з одним або двома циркуляційними насосами. Комплектуються всіма компонентами, необхідними для швидкого монтажу на місці.

Версії.

MR 1500
З баком об'ємом 1500 л

MR 2500
З баком об'ємом 2500 л

Особливості.

  • Самонесуча конструкція, пофарбована поліефірною порошковою фарбою, складається з профілів (сплав Peraluman) або оцинкованої сталі. Легкознімні панелі полегшують доступ у внутрішню частину агрегату для монтажу та інших необхідних робіт.
  • Електрощит поставляється тільки в комплекті з циркуляційним насосом. В електричному щиті знаходяться: головний вимикач з блокуванням безпеки двері, контактори із захистом циркуляційних насосів, вторинного контуру і електронагрівачів захисту від заморожування, контрольні (сигнальні) лампи, релейний вихід і клемні колодки для зовнішніх з'єднань.
  • До складу водяного контуру входять: ізольований інерційний (накопичувальний) бак, запобіжний клапан, автоматичний, розширювальний бак, манометр, автоматична заправна група і зливний вентиль.

Аксесуари.

Аксесуари, що поставляються заводом-виробником:

PU1-PU5 Один циркуляційний насос

PD1-PD5 Два циркуляційних насоси

FS Електронагрівач бака для захисту від заморожування

FU Електронагрівач бака і насоса для захисту від заморожування

FD Електронагрівач бака і здвоєного насоса для захисту від розморожування


© 2024 ТОВ "СКС" (Київ, Україна)